Hvis du er en lille smule i tvivl om hvilke ny, smart og moderne kaffemaskine du skal vælge til at opgradere dit køkken og barista set up med, så kan du med fordel rulle ned af denne artikel. Der er en række ting du skal kigge på når du skal vælge en splinter ny kaffemaskine, såsom pris, kvalitet, funktioner og udseende, og vi vil gå lidt i dybden med de ting her.

Pris

Hvor ligger dit budget henne og hvad er du villig til at give for en kaffemaskine der brygger en god kop kaffe? Pris hænger lidt sammen med funktioner som din maskine skal kunne, da desto flere funktioner den har desto dyrere er den nok. Men det er nok på forhånd en god ide at have en pris i hovedet, så du ikke bryder dit budget.

Kvalitet

Kvalitet spiller også en rolle, og er lidt svær engang i mellem, da man normalt vil kigge på prisen når man fastslår kvalitet, men gode kaffemaskiner kan findes billigt og dårlige kan også findes dyrt. Derfor skal du nok vurdere din maskine lidt mere nøje. Mærker som er velkendt for kvalitet er mærker som Graef, Cloer og Caso.

Funktioner

Hvor mange funktioner skal din maskine have? Skal det være en semiautomatisk kaffemaskine eller en fuldautomatisk eller måske bare en filterkaffemaskine? Skal den kunne lave det hele for dig med et enkelt tryg, samt tilsætte mælk for at give dig en kop Cappuccino eller Café Latte?

Udseende

Hvordan skal den se ud? Skal den matche resten af dit køkken i farve og stil. Det er også en vigtig rolle når du vælger maskine, at det ser pænt ud at have den stående i dit køkken.

Du kan find én bred vifte af kaffemaskiner på atcasa.dk og få inspiration til din næste espressomaskine, filterkaffe eller fuldautomatisk maskine. Læs mere om deres kaffemaskiner her.