En kapok madras er et rigtig godt alternativ til den konventionelle madras. Ja, man kan faktisk tale om lidt af en omstilling, hvor man begynder at bruge de mere bæredygtige materialer og miljøvenlige produkter som den nye konvention, den nye tradition, så det dermed bliver atypisk at bruge materialer, der er meget mindre bæredygtige end for eksempel en kapok madras. Det er blot at orientere sig lidt, så vil man finde mange gode og nye valg til bolig og mode og dagligt forbrug, for ikke at tale om forbrug til festlige lejligheder.

De gode og grønne valg for en bevidst og grøn forbruger til boligen

Man kan finde rigtig meget bæredygtigt tøj inde på den grønne markedsplads, og det er vigtigt for den grønne og bevidste forbruger at tænke over sine valg under forbrug. det gælder også for forbrug og indkøb til boligen. Her kommer et valg som en kapok madras ind på en god plads blandt de miljøvenlige valg.

Soveværelset er en vigtig del af din bolig

Der er mange steder rundt omkring i boligen, som er vigtige, men især er soveværelset et vigtigt rum. Her er det godt at være opmærksom på at have en god og miljøvenlig madras såsom en kapok madras. Soveværelset er det rum, hvor du regenerer og hviler ud efter dagens dont, og her finder du ro. Det skal gerne være på en god og sund soveplads, så sørg for at unde dig selv at have styr på det i soveværelset.

Et essentielt rum og en kapok madras

Der sker mange ting i et soveværelse. Du er måske også sammen med en partner herinde, Måske læser du i en god bog her før sengetid, og måske sover du med dine eventuelle børn herinde. Her sover du, og her vågner du, og det er ganske sikkert rart at have et sted, hvor man kan finde ro, som også er indrettet med miljøvenlige produkter og bæredygtige materialer. Det kunne være en kapok madras.

 

Hvorfor er det vigtigt med bæredygtig mode og grøn omstilling?

Jo, det er vigtigt fordi vi desværre bevæger os hen imod en temperaturstigning, der er alt for høj. Hvis vi når et tipping point på 1,7, så vil klodens temperatur begynde at stige med en selvforstærkende effekt, som vi ikke vil kunne stoppe. Derfor er det overordentligt vigtigt at vi orienterer os og sørger for at reducere vores samlede udslip af CO2, for vi skal ikke lave flere huller i ozonlaget. Kloden er slidt nok i forvejen, og vi må med skam se i øjnene at det er vores art som har gjort denne skade på planeten. Derfor er det også vores ansvar at reparere på skaderne, CO2 udslippet, og gøre det godt igen.