En sovesofa er rigtig smart og praktisk, når du både vil have en seng og sofa i én. Sovesofaen kan nemlig bruges som seng om natten, og foldes op til en nydelig sofa om dagen. Dette kan gøres til dagligt brug, eller hvis du får overnattende gæster. Bliv klogere på sovesofaer her.

Hvorfor vælge en sovesofa?

Som sagt er en sovesofa særdeles praktisk, hvis du ikke kan bestemme dig for, om du vil have en sofa eller en seng. Sovesofaer bliver ofte brugt til gæsteværelser, så du til dagligt kan have en flot sofa stående, og når der kommer overnattende gæster, kan du nemt og simpelt folde sofaen sammen, så det bliver til en komfortabel seng. På denne måde slipper du for at have en seng stående fremme hele tiden, da den også fylder meget i bredden, ift. en sofa. Du kan også sagtens bruge en sovesofaen som seng til dagligt – især hvis du eller dine børn har et mindre værelse. Her kan sovesofaen være med til at give mere plads på værelset, og samtidig ser det også stilet ud med en flot sofa.

Opbevaring og komfort

Når du er på udkig efter din nye sovesofa, kan det være svært at finde den helt rigtige. For at finde den helt perfekte slags, skal den både have god komfort, så du både kan sidde og sove godt i den. Den skal også være flot, så det ikke kun bliver et praktisk møbel. Til sidst er opbevaring i sovesofaen også rigtig smart – især på mindre værelser hvor pladsen kan være trang. Her kan du få sovesofaer med opbevaring under, så du har et sted at opbevare de ting, der ikke er plads til i skabet osv. Med den rette sovesofa får du nemlig både et flot design, komfort og praktisk opbevaringsplads.