Er du en af de efterladte, der skal tage sig af et dødsbo efter tabet af en kær? Det kan være en tung proces, som man ikke har specielt lyst til at bruge tid og energi på, men det er fornuftigt at gøre det så ordentligt som muligt, og det inkluderer en god præsentation af det dødsbo, der skal sættes til salg. Læs med her, hvis du gerne vil have inspiration til en god proces omkring salget af et dødsbo.

Professionel hjælp

Efter at I, de efterladte, har taget de småting I gerne vil overtage fra dødsboet, så kan I kontakte en af de professionelle, der køber indbo fra dødsbo. Det er en måde, at få sat lidt fart på processen. Herefter har I en ejendom foran jer, der sikkert ikke er særligt indbydende for nye potentielle købere. Da ejendommen typisk repræsenterer en stor del af arven, så er det også sund fornuft at forvalte den og dens salg bedst muligt. Første skridt i dette er, at få malet. Her er det igen bedst at søge faglært hjælp, denne gang hos et malerfirma.

Maling gør forskellen

Det nye lag hvide maling er noget af det allerbedste I kan gøre for, på simpel vis, at løfte det gamle hus eller lejlighed ind i det nye årtusind. Måske er der også andre renoveringsopgaver foran jer, men maling er den mest lavthængende frugt. Når indboet er fjernet, og der er blevet malet, så vil I også med en bedre følelse i maven kunne sige farvel til ejendommen, og alle de minder der er forbundet med den. En ren tavle er både godt for jer, de efterladte, og for de interesserede køber, der kommer forbi på besøg. Lad murene ånde på ny, og start med en gang frisk maling.