En god ejendomsmægler er svær at finde. Det skyldes, at der er så mange forskellige faktorer, der indgår i valget af en, og det kan være svært at vide, hvilke du skal prioritere. For at gøre processen lidt mindre overvældende har vi samlet en guide til, hvordan du vælger en ejendomsmægler til salg af din bolig. Dette vil hjælpe dig med at sikre, at du får den bedst mulige pris for din ejendom og undgå ubehagelige overraskelser undervejs!

Når du skal vælge en ejendomsmægler, er der et par vigtige ting, du skal tage hensyn til. Her er vores bedste tips:

– Først og fremmest skal du sikre dig, at ejendomsmægleren har en licens og er reguleret af Ombudsmanden for Ejendomme. Dette garanterer, at de er blevet vurderet og godkendt af en tredjepart.

– Tjek ejendomsmæglerens websted og anmeldelser på nettet. Det vil give dig en god idé om deres resultater, og hvad andre mennesker har syntes om deres tjenester.

– Spørg rundt omkring efter anbefalinger fra venner og familiemedlemmer, der for nylig har solgt deres hjem. De vil kunne anbefale en ejendomsmægler, som de havde en god oplevelse med.

– Mød ejendomsmægleren personligt og stil ham/hende en masse spørgsmål om hans eller hendes tjenester. Det vil hjælpe dig med at få en fornemmelse af, om de passer til dig. Det er vigtigt, at man føler, at der er en vis form for kemi.

– Sørg for, at ejendomsmægleren er gennemsigtig med hensyn til deres gebyrer og de tjenester, de tilbyder. Undgå alle mæglere, der forsøger at opkræve skjulte gebyrer eller gør urealistiske løfter.

Vælg en ejendomsmægler, som ligger i det område, hvor du gerne vil købe eller sælger. På den måde ved du, at ejendomsmægleren kender til lokalområdets kvaliteter, som kan have afgørende efter, når der skal sælges. Hvis du for eksempel bor nær nørrebro, så du trygt bruge https://www.nybolig.dk/ejendomsmaeglere/koebenhavn/nybolig-noerrebro-faelledvej som mægler.