Synes du at dit hjem er en lille smule kedelig og fladt, trænger det til en overhaling eller er du bare ude efter et nyt look? Der kan være mange grunde til at du skal i gang med projekt indretning, om du falder ind under en af disse tre kategorier eller en helt fjerde er underordnet, denne artikel vil stadig være noget for dig. Her kan du nemlig læse og lære meget mere om, hvordan du kan få indrettet dit hjem så det bliver personligt og unikt. Så hvis du ønsker et hjem der er lidt ud over det sædvanlige, så er denne artikel lige noget for dig.

Få styr på den røde tråd og basen – en lædersofa er praktisk og tidsløs

Det kan være svært, når man skal i gang med projekt indretning at få det til at fungere. Det vil du kunne lære mere om her, så frygt ej. Først og fremmest er det en god idé, hvis du lige får styr på, hvad den råde tråd skal være. Dette kan være stilarten eller farvetemaet. Nogle er vilde med shabby chic, andre er vilde med den nordiske stil. Det er forskelligt fra person til person, hvad der giver mening for dem og du behøver nødvendigvis ikke følge den nye indretningstrend for at få et fedt hjem. Så længe dit hjem er gennemskueligt og sammenhængende så er stilen faktisk underordnet. Når du har fået styr på, hvad det overordnet indtryk skal være, hvilken stil du vil indrette efter eller hvilke farve du vil bruge så er det basen du skal have fokus på. Basen er de store møbler som for eksempel en Lædersofa. En lædersofa er ganske praktisk, men kan godt være lidt rå og hård at se på. Det kan du bløde op med detaljer.

 

Du kan også finde en billig hjørnesofa her.

Få styr på detaljerne

Detaljerne er det som vil gøre din bolig til dit hjem. Der er nemlig mange, der kan have de samme ting som dig, men det er kun dig der vil sammensætte det som du gør. Det er vigtigt du finder en balancegang og selvom du måske ønsker et råt udtryk, som for eksempel det som en lædersofa kan give. så er det stadig vigtigt at du husker at bløde det lidt op. Det kan du gøre ved at pryde din lædersofa med pyntepuder eller plaider i en afdæmpet farve eller blødt stof. Husk på detaljerne skaber hyggen og binder indretningen sammen.