Julen er den nok dyreste måned for de fleste, så det hjælper næsten alle med lidt luft i økonomien i den måned!

Har du prøvet at have en stram økonomi i julen er bøvler med den nu ? Så er det måske noget for dig. Der findes nemlig en smart og nem måde at få bedre luft i den udgiftsrige måned. 

Du kan istedet for at lave dyre forbrugslån nemlig blot få den smarte afbetalingskonto der virker lidt som en online kasse kredit. Den er lavet til at købe ind med i stort set alle onlineshops i Danmark og giver dig mulighed for at samle alle dine køb i en nem og billig afbetaling. Du kan stort set købe alt mellem himmel og jord på denne måde. Det gælder for varer som tøj, indretning, legetøj, vinterdæk, frækt undertøj, bildele, værktøj, mad, køkkenudstyr, smykker og endda sexlegetøj. Det betyder at du nemt kan samle alle dine køb i en afbetaling, du så kan dele op i de antal bidder du ønsker. Nemmere har det aldrig været. 

Det kræver blot du opretter en konto ved f.eks. viabill. Det tager ikke meget mere end 5 min og kræver blot du ikke er i søgelyset ved RKI.

Hvordan virker det så når jeg skal handle ?

Når du skal købe ind i de forskellige butikker, så gør du stort set som du plejer. Når du så kommer til betalingen, så vælger du den smarte betalingsmåde. I stedet for at trække pengene fra din konto, lander de nu på denne konto. Herfra kan du så efterfølgende afgøre hvor hurtigt du vil betale dem retur. Du kan f.eks. sætte det til 10 måneder. Dine samlede køb bliver nu delt op i 10 små bidder, der så trækkes hver måned på dit kort. Det dejligt nemt og når du ikke bruger det, er det endda gratis.