Vinteren er på vej, og med den kommer det kolde vejr! Hvis du er som de fleste mennesker, er du sikkert på udkig efter måder at spare penge på din varmeregning på. Heldigvis er der mange ting, du kan gøre for at holde dit hjem varmt og hyggeligt uden at sprænge banken. I dette blogindlæg vil vi nævne 7 måder, hvorpå du kan spare penge på din varmeregning denne vinter!

1. Skru ned for varmen: Hvis du sænker temperaturen i dit hjem et par grader, kan det gøre en stor forskel i dine energiomkostninger over tid. Prøv at indstille din termostat til 20 °C om dagen og 15,5 °C om natten, når du sover.

2. Forsegl eventuelle luftlækager: Utætte vinduer, døre og andre steder i dit hjem kan lukke værdifuld varm luft ud og lukke koldt træk ind. Tag dig tid til at inspicere disse områder og tætne dem om nødvendigt med fugemasse eller tætningslister.

3. Brug ventilatorer til at fordele den varme luft: Hvis du har loftsventilatorer eller bærbare oscillerende ventilatorer, skal du bruge dem til at cirkulere den varme luft bedre i hele hjemmet i stedet for at lade den stå et enkelt sted.

4. Isoler dit hjem: Isolering er en god måde at holde varm luft inde i dit hjem og kold luft ude på. Tjek loftet, væggene, gulvene og alle andre områder, der muligvis har brug for isolering, og udfyld eventuelle huller. Isolering er meget undervurderet når det gælder om at holde på varmen. At isolere gulv, vægge og luft er et forholdsvis simpelt indgreb, men det er utrolig effektivt.

5. Invester i en pilleovn: Pilleovne er et godt alternativ til traditionelle opvarmningssystemer. De brænder biomassepiller fremstillet af organiske materialer som træ og majs, som er vedvarende ressourcer og meget billigere end elektricitet eller gas. Det gode ved en pilleovn er, at den passer sig selv. Du kan sætte en timer på, hvornår den skal starte og slutte. Det eneste du skal gøre er, at fylde ovnen med piller, når den er tom. Samt rense den for aske når den trænger. Køb din næste pilleovn hos KK-Import.

6. Udnyt solens stråler i dit hjem: Når solen skinner, skal du åbne alle gardiner og persienner for at lukke den ind. Den varme, som solen giver, kan hjælpe med at opvarme dit hjem gratis! Faktisk er det en utrolig effektiv varmekilde, samtidig med, at det også påvirker humøret.

7. Luk de rum, du ikke bruger, af: Hvis der er visse rum i dit hus, som du sjældent bruger, skal du sørge for at lukke deres døre og vinduer. Det vil hjælpe med at forhindre, at den varme luft slipper ud af disse rum og går ud i kulden. Men det må ikke være på daglig basis, der skal nemlig være en vis temperatur, for at der ikke opstår skimmelsvamp.

Vi håber, at du kan bruge nogle af ovenstående for at reducere din varmeregning denne vinter. Med blot nogle få enkle trin kan du begynde at spare penge og miljøet!