Reklameartikler er en oplagt mulighed at benytte sig af, til at markedsføre sit virksomhedsnavn. Der er dog et hav af muligheder inden for reklameartikler og det er relevant at vælge den rette artikel, da den i sidste ende er med til at tiltrække potentielle kunder og skabe mersalg. Polo med tryk er den ideelle reklameartikel til jer som ønsker at fremme og booste jeres virksomhed på en nem og kreativ måde, samt give jeres potentielle kunder et indtryk af seriøsitet og formalitet.

En polo med tryk til alle og enhver

Ved brug af en polo med logo kan du nå alle målgrupper. I vælger selv farve og størrelse og der er rig mulighed for at blande det, så I kan tilpasse netop jeres medarbejdere. Derudover vælger I også selv hvad der skal stå på samt hvor det skal placeres, så det giver mening for jer. Der er både mulighed for at få broderet og trykt sit logo på. Det vil kunne gøres på den måde som I mener er pænest og fungerer for jer, så I kan opnå den bedst mulige reklame. Derudover fås poloerne i mange forskellige modeller og materialer, så I har rig mulighed for at finde den rette til jer. Der er kommet et øget fokus på en grønnere omstilling og det tilpasser vi vores varer efter. Derfor er det nu muligt at have miljøet med i tankerne når I skal vælge den rette polo med logo, da de fås med OEKO-TEX eller er produceret af RPET, som er bæredygtige muligheder.

Slip fantasien løs

Som sagt kan I designe jeres poloer helt selv og kan designe den rette polo med logo til netop jeres målgruppe. Vi har både poloer til børn, kvinder og mænd i alle størrelser. Derudover har vi en bred vifte af farver som I kan gå amok i og blande på tværs. Er I traditionelle og til de hvide, sorte og grå toner eller vil I udforske de vilde farver som pink, orange eller rød. Valget af farve og størrelser er altså helt op til jer og I kan blande dem som I har lyst til. Derudover er I også herre af logoet som skal trykkes på. Skal det være et fedt slogan til en kampagne I kører eller jeres budskab? Det er altså også helt op til jer og I vælger selv hvor på poloen det skal placeres. Ser det fedest ud med jeres navn p højre side af brystet eller skal det kunne ses på lang afstand og placeres på hele ryggen? Det styrer I og vi leverer bare. Vi har altså et væld af valgmuligheder og vi er derfor sikre på at I, os og fabrikken kan skabe den perfekte polo med logo til netop jer og jeres målgruppe.

Kontakt os hos TopSupplies når I står og mangler en fed reklameartikel som medarbejdergave eller firmatøj herunder blandt andet en polo med tryk. Så vil vi vejlede jer bedst muligt og sammen kan vi opnå det bedst mulige resultat.