Det er efterhånden blevet mere og mere udbredt, at firmaer vælger frokostordninger, der dagligt sikrer lækkert og frisk frokost til alle virksomhedens ansatte. Der er mange fordele forbundet med frokostordninger til firmaer, og du kan blive klogere på nogle af de største fordele lige her.

Frokost lige til døren

Fordelen ved en fast frokostaftale er også, at den bliver leveret lige til døren. Du slipper derfor selv for at skulle ordne det – og du behøver slet ikke spekulere i at hente og bringe. Det er frokost på dine betingelser og dine præmisser. En nemmere eller mere enkel løsning, findes ikke. Vi leverer frokostordning til firmaer – og så behøver du ikke tænke på andet!

Sundhed på arbejdspladsen – et vigtigt aspekt i trivslen

Med en frokostordning sørger du også for, at dine ansatte får sund og varieret kost. Frokostordningerne er nemlig ikke kun centreret omkring nemhed og praktiske løsninger – de har også sundhed for øje. Det handler om, at sikre sine ansattes sundhed og trivsel og det bedste skridt i denne retning, er med sund kost. Frokosterne har blandt andet øje for grønsager og økologi.

En tidsbesparende aftale – hjælp dine ansatte til at holde fri, når de har fri!

I en travl og hektisk hverdag kan det ofte være besværligt og ikke mindst irriterende også at skulle smøre frokost. Foruden tilberedningen skal man også handle ind på forhånd. Glemmer man disse ting, og kommer afsted uden frokost, vil man typisk falde i den usunde løsning med alt lige fra en pizza til kager fra bageren.

Du sørger dermed for, at dine ansatte kan holde fri, når de har fri – og ikke skulle tænke på frokost. Sørg for at dine ansatte i stedet kan bruge tiden med venner og familie. Det er dermed en god måde at vise, at du viser omsorg for dine ansatte og har respekt for, at de lever et travlt liv.

Sammenhold på arbejdspladsen – lad os samles om en frokost!

Hvis muligt er denne fælles frokostordning også en god måde at samles på. Her kan man med fordel sørge for, at de ansatte en gang imellem har mulighed for at nyde frokosten i fællesskab. Der findes få ting, der er bedre end at dele end en fælles smagsoplevelse.

En fælles frokost kan ofte være indgangsvinklen til mange gode og dybe snakke, hvor det kollegiale bånd styrkes, og hvor nye venner mødes. Det er dermed godt givet ud og et vigtigt led i at skabe en harmonisk arbejdsplads.

Du undgår samtidig også madspild – klimaet siger mange tak!

Ved at tænke mere i antallet af personer, der skal spise frokost, vil man også automatisk undgår madspild. Eksempelvis smider hver anden medarbejder ikke en halv pakke rugbrød ud, fordi det er blevet for gammelt. Derudover er disse frokostordningerne fokuseret omkring lokale råvarer. Det vil sige, at dine råvarer ikke er importeret langvejs fra – og de har dermed udledt minimal CO2. Derudover er råvarerne også sæsonbestemte, hvilket også er et kæmpe plus – både for smagsoplevelsen og for klimaet.