Hvis du overvejer nye møbler til din bolig, bør du overveje personligt og specialfremstillede træmøbler. Ikke to er ens, og det er en oplagt måde at få personlighed ind i hjemmet på.

Møbelsnedker Winther Johannsen skaber flotte træmøbler med udgangspunkt i naturen. Resultatet er slotte og smukke møbler med stil og personlighed. Med sans for detaljerne og det stilrene udseende, får du møbler, der er unikke og tidsløse, og som passer ind i stort set alle hjem.

Træ er et bæredygtigt materiale med omtanke på klimaet og miljøet

Når du vælger møbler af træ, vælger du samtidig et alternativ, der er langt bedre for klimaet og miljøet. Det er noget, der er vigtigt at tænke over, når man er forbruger i samfundet. Her kan du nemlig vælge de bæredygtige muligheder, hvor man ikke forbruger af jordens ressourcer, men sørger for, at træet stammer fra træer, der er dyrket til formålet. Det skaber et smart økologisk kredsløb, hvor man anvender og benytter naturens ressourcer, uden at udnytte dem med negativ effekt. Og det er sådan, vi er nødt til at tænke ud i fremtiden.

Når du ønsker at invitere den rustikke natur ind i dit hjem

Træmøbler er det helt perfekte og smukke valg, der inviterer den rustikke natur ind i hjemmet. Der har de seneste år netop været fokus på at invitere det naturlige mere ind i hjemmene. Det er en måde at være i pagt med naturen på. Det er desuden også en måde at sende nogle signaler på, hvor man distancerer sig fra- og fravælger plastik og andre materialer, der har en negativ påvirkning på klimaet. Træ er altså for den klimabevidste forbruger, der ønsker at sende de helt rette signaler med god samvittighed.

Træ er et robust og holdbart materiale

Grunden til, at vi anvender træ til fx møbler er, at det er et robust og holdbart materiale. Bare forestil dig, hvor gamle træer kan blive. Nogle træer har stået på jorden i flere hundrede år, hvor de blot har vokset sig større og større. Det er altså et materiale, der er oplagt at anvende til netop møbler, der skal holde i mange år, uden at de bliver slidte. På den måde giver det bestemt også mening, at vi anvender træ som et materiale og en ressource. Det er ikke noget, vi kemisk eller kunstigt skal fremstille, som plastik, jern og andre materialer, og på den måde kan vi skabe et naturligt kredsløb, hvor vi anvender det, der er tilgængeligt for os – lidt ligesom man gjorde for flere tidsaldre siden.

Begrænset vedligeholdelse forlænger holdbarheden og levetiden

Når du har træmøbler, kræver de desuden minimal vedligeholdelse. Der er derfor ikke ret meget arbejde forbundet med at anskaffe sig møbler af træ. Det kan være, at du en gang hver anden eller tredje måned skal give det olie eller sæbespåner. Det tager ikke ret lang tid, og den gavnlige effekt sikrer, at dit møbel forlænger holdbarheden og levetiden til mange år ud i fremtiden, så du kan nyde det med et tilsvarende smukt udseende og udtryk, som da du anskaffede det.