Der findes rigtig mange boligbutikker og shops som sælger møbler her i Danmark og ikke mindst de andre nordiske lande, såsom Sverige, Norge og Finland. Der findes også møbelbutikker på Island og Færøerne, hvilket måske er relativt naturligt, da der bor mennesker, som har brug for møbler og indretning. Men boliguniverser, hvor man kan mere end blot at købe møbler, dem er der ikke så mange af.

Det der definerer et boligunivers eller møbelunivers, er at det skal kunne mere end blot én ting. Man kunne også godt argumentere for, at det skal kunne mere end to ting, da der ellers ikke vil være meget univers over det. Et møbelunivers vil eksempelvis have en webshop hvor der bliver solgt møbler, en blog hvor der bliver skrevet omkring indretning, et brandkartotek hvor man kan gå på opdagelse i de forskellige møbelbrands og nogle møbeluniverser vil også have afstemninger, hvor de bedste eller fedeste møbler bliver kåret. Møbeluniverser er utroligt populære, da de giver en fordel ved, at man som forbruger ikke behøver at besøge flere forskellige butikker og hjemmesider, men at man i stedet blot kan nøjes med at besøge sit favoritunivers.

Trendyfour Living er et af Danskernes favorituniverser hvad angår møbler, indretning, styling af hjemmet og design af boliggenstande. Årsagen til, at de har fået så meget medvind, er at de skaber et super godt overblik over de mange forskellige møbler på markedet. Derudover skriver de artikler omkring trends og tendenser, det som rører sig på markedet for møbler og samtidig giver de et godt overblik over de brands, som der findes i møbelverdenen. Når man leder efter møbler inde hos Trendyfour Living, så kan man filtrere på møblets designer, møblets brand og møblets farver. Det er også muligt at filtrere på de materialer, som der er blevet anvendt til at producere møblet. Det kan være meget fordelagtigt, hvis man indretter sig hjem ud fra specielle materialer. I nogle hjem foretrækker dem som bor der, at alle metaller er af f.eks messing, mens at alle træsorter er egetræ. Det kan gøre sig gældende for lamper, lænestole, sofaer eller spiseborde – men faktisk også alle de mange andre møbler, som der findes.

Der findes også andre møbeluniverser både i Danmark og på verdensplan. Trendyfour Living har dog fundet en masse medvind, da de egentlig sætter flueben ved alle de behov danskere har, når de er på jagt efter møbler, stole, tæpper eller krukker. Hvis de skal indrette stuen eller køkkenet med nye hylder eller reoler, hvis de har brug for et vitrineskab eller hvis der skal købes en ny vase til blomsterne, så kan de blot gå ind på Trendyfour Livings boligunivers. Trendyfour kalder selv deres univers for et møbelunivers, men man kan godt argumentere for, at det også er et boligunivers. Hensigten med de to forskellige universer vil i sidste ende være den samme – og det gælder også, uanset om du er ved at indrette et nyt hjem, købe en bolig eller finde ud af hvordan du skal genindrette sommerhuset.

Mange af de møbler, som du kan finde inde på Trendyfour Livings hjemmeside kommer fra andre producenter. Nogle af de mest populære producenter er FDB Møbler og Living&more, som begge er nordiske designhuse, der skaber fabelagtige møbler og smukke designs. De samarbejder med designere på tværs af kloden og med udgangspunkt i Danmark, hvilket giver dem en fantastisk alsidighed og et utroligt spænd i deres udvalg af designs. Deres møbler er ikke kun flotte, fantastiske og smukke. De imødekommer også mange af de ønsker, som vi danskere har til møbler, indretning og design af vores moderne hjem. Uanset om man er til nynordisk design eller gamle klassiske designede møbler, så er Trendyfour Living et fantastisk sted.