Nu melder vinteren lige så stille sin ankomst og tiden til indendørs hygge rykker nærmere. Det betyder dog ikke at man ikke kan nyde lidt hygge udendørs, hvis man altså har et sted til netop det.

Mange danskere har i det seneste årti investeret i et vildmarksbad, hvor familien og vennerne kan nyde tiden sammen med hyggelige stunder. Den indledende investering i et rigtigt vildmarksbad til mere end 4 personer er naturligvis til at føle på, men ligeså er nydelsen ved at kunne sidde udenfor i naturen i det opvarmede vand.

Vildmarksbad tilbud?

Nu tænker du måske at et vildmarksbad tilbud burde kunne findes – og rigtig nok kan du sagtens købe brugt vildmarksbad eller fx et meget billigere oppusteligt bad, men der er altid en hage ved det.

Køber du f.eks. oppusteligt vildmarksbad vil du skulle opvarme med EL, hvilket bestemt ikke er billigt med stigende energipriser.

Et brugt bad kan derimod sagtens være en løsning du kan benytte for at spare, men så er garantien også væk og sikkerhed mod fejl dermed også.

Vildmarksbad med glasfiber samt tilbehør

Hvis du allerede har bestemt dig for at investere i et vildmarksbad i høj kvalitet, vil du vide at finsk thermowood® er noget af det bedste træ til vores meget omskiftelige klima, så kig endeligt efter dette når du undersøger markedet for muligheder.

Vælger du et vildmarksbad med glasfiber, får du samtidigt en lang række muligheder for tilføjelse af ekstraudstyr, og med glasfiberindsatsen er det langt lettere at rengøre og vedligeholde dit vildmarksbad. Bemærk at du ofte kan vælge mellem flere forskellige farver glasfiber til din udendørs spa.

Tilbehør til vildmarksbade?

En vildmarksspa med bobler, LED-lys beklædning (fx glasfiberlåg eller trælåg) og mange flere luksustilføjelser kan være med til at højne badeoplevelsen og personliggøre det. Et meget anbefalelsesværdigt tilbehør til vildmarksbadet er en filterpumpe til vildmarksbadet. Med en filterpumpe fjernes større partikler og vandet er derved fri for udskiftning for ofte.

Vildmarksbad pris med glasfiber

De fleste ved godt det koster at investere i et vildmarksbad til terrassen eller haven. Det vil være en fordel at give en smule mere og derved få den bedste kvalitet til for pengene.

Typisk starter prisen på et vildmarksbad til en hel familie (5-7 pers.) ved ca. 25.000, og dertil skal evt. tilbehør medregnes. Det kan dog være en fordel at tage fat i den enkelte leverandør af vildmarksbade for at finde frem til hvad diverse pakker indeholder.