Det var en onsdag, og jeg skulle ud med nogle venner. Vi snakket ude ved skole. Vi snakket om at lave noget sammen, men vi var ikke helt sikker på hvad vi havde lyst til. Nogle ville gerne i centeret. Der ville de gerne træne, og spise med på en restaurant. Nogle andre ville gerne spille bold på banen. Vi var meget uenige. Men det endte med at alle blev enige i at vi så spillede bold på banen. Så kunne det være vi tog ud og spiste efter. Det aftalte vi, hvis nu vi blev sultne. Men det plejet vi altid at gøre efter at have spillet bold sammen. 

Vi tog så hen på banen, og spillede lidt bold. Vi spillede kamp mod hindanen, og det var ret hyggeligt. Vi kunne spille i flere timer sammen. Jeg tror vi spillede i 2 timer. Men i slutningen skete der det mest uheldige. Imens jeg løber med bolden, ryger min mobil ud af lommen. Det var så uheldigt. Det der var mest uheldigt var nemlig at det var en asfaltbane vi spillede på. Det var noget at det mest uheldige sted som man kunne tabe sin mobil. Jeg var bare sikke på at den var smadret nu. Da jeg så tager min mobil op fra asfalten ser jeg at hele min skærm er smadret. Det var så uheldigt. Det gjorde mig ret ked af det. Jeg tog hjem efter det. Næste dag i skolen mødtes jeg med mine venner jeg spillede fodbold med. Vi snakkede lidt om uheldet i går, og vi grinte lidt af det. Efter skole tog jeg ned til fixphone.dk for at få min skærm skiftet. De virkelig hurtige der, og de har styr på hvad de laver. Der gik under en time, så fik jeg min mobil igen.