Hvis du skal have et unikt møbel, så skal det være et plankebord. Da de først kom frem, kunne man få dem i en enkelt farve ud fra en enkelt træsort. De blev lynhurtigt meget populære, og med den stigende interesse, er der ligeledes opstået langt flere muligheder. Det giver muligheder for bedre at kunne vælge et bord, der passer helt perfekt ind i netop din indretning, baseret på træsort og farve. Udvalget er stort, og flere og flere firmaer tilbyder ligeledes deres bud på plankeborde. Få mere information om vores specialfremstillede plankeborde.

Et robust bord der indtager hjemmet på en imponerende måde

Et plankebord er af den robuste størrelse, og det er netop det, de kan – indtage et hjem på en imponerende måde, der helt bestemt vil skabe blikfang. Det er borde, man lægger mærke til på den positive måde. Det er da også derfor, at man vælger et plankebord; for at det skal fylde i et rum. Hvis man ønsker et bord, der falder ind i tapetet, er det i hvert fald ikke et plankebord, man skal vælge. Det er altså et bord, der vil stå massivt i det rum, du vælger at placere det i. Det kræver derfor også noget plads, så man ikke får følelsen af, at et plankebord indtager alt den plads, der nu er. Men her har du heldigvis mulighed for at vælge plankebord efter størrelse, så det bliver fremstillet, så det passer helt perfekt til dit hjem.

Plankeborde til forskellige rum

Plankeborde kan anvendes i flere forskellige rum. Du kan vælge en udgave, der fx er aflangt eller rundt, som fungerer som spisebord i køkkenet eller spisestuen. Det er en smuk løsning, der ser flot ud i kontrast til andre elementer i rummet – især hvis de er lyse og bordet er mørkt.

Du kan også få et lavere og mindre plankebord, der egner sig som sofabord i stuen. Dette er også en mulighed, der kan se super smukt ud i sådan et rum. Og med sin robusthed holder det til utroligt meget, så det netop også har mulighed for at blive brugt uden bekymringer.

Når naturen skaber fascination indendørs ud fra indretningen

Plankeborde er fascinerende møbler, da de er fremstillet for at repræsentere naturen bedst muligt. Det betyder også, at mange vælger udgaven, hvor plankerne er planker med de tydelige årer, ujævnheder og skævheder, de nu måtte have. Det er en del af det at anskaffe sig et plankebord – det er ikke et bord, der står snorlige og helt glat. Og det er absolut heller ikke meningen, for sådan er naturen ikke repræsenteret bedst.

Et unikt møbel

Derfor er plankeborde også hver især unikke møbler. Når du anskaffer dig et plankebord, findes der ikke et magen til nogle andre steder i andre hjem. Dit møbel er noget helt særligt, og denne tanke er der mange, der godt kan lide, når de til hverdag nyder synet af deres unikke plankebord. Dette kan man altså glæde sig over, når man også får gæster, der komplimenterer dit plankebord.